LOKERS WEIDEVLEES - UW HERKOMSTGARANTIE : meer dan 50 jaar ervaring in produceren van rundvlees met toegevoegde waarde - 100 % zeker vers en niet gemanipuleerd met bewaarmiddelen vlees

Vraagt u zich niet eens af waar al het vlees vandaan komt op uw bord? De herkomst van uw vlees is zeer belangrijk naar voedselveiligheid toe. Wij vinden het dan ook belangrijk u te informeren over de herkomst van het vlees op de webshop. Van elke biefstuk bij Meat the world, die in België op een bord belandt, kan je het spoor volgen tot op de eigen boerderij. Onze sleutel van aanpak en succes is heel eenvoudig: steeds streven naar het beste in de origine van het vee, de leefomstandigheden, gezondheid en voeding van het vee. Lees hieronder alles over hoe we zelf de runderen selecteren en respectvol omgaan met de levensomstandigheden van de runderen in hun naturlijke habitat en het allerbeste nastreven naar voeding toe. Na hun verblijf op onze boerderijen gebeurt de slacht en de verwerking volledig in België.

U kan 100 % zeker van zijn dat het vlees vers is en niet gemanipuleerd met bewaarmiddelen of andere producten die niet in vlees thuis horen.

De hele keten hebben we in eigen hand en de laatste 50 jaar dag in dag uit steeds proberen te verbeteren om de beste kwaliteit in vlees te kunnen aanbieden, met het meeste respect voor de dieren.

Koe is te volgen van boerderij tot bord

KIES VOOR KWALITEIT Kies voor Meat the World

  • Twee afhaalpunten

  • Snelheid en Service

  • Kwaliteitsproducten

  • Divers Aanbod

Meat the world Lochristi

Vrijdag: 15:00 - 18:00

Meat the world Anderlecht

Vrijdag: 7:00 - 14:00
Zaterdag: 7:00 - 14:00
Zondag: 7:00 - 14:00

Vandaag besteld, morgen op te halen