We behaalden het GRMS certificaat : het rode label met strenge certificering voor de vleesindustrie

We behaalden het Global Red Meat Standard GRMS Certificiaat – strenge certificering voor de vleessector

Global Red Meat Standard of ook gekend als het rode label is een standaard die specifiek ontwikkeld is voor de vleesindustrie. De hoeksteen van deze standaard is voedselveiligheid, met een sterke focus op kritieke punten die het onderhouden van de hoge voedselveiligheidseisen zouden kunnen beïnvloeden.

Het objectief van de Global Red Meat Standard is om transparantie te creëren inzake voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne in ondernemingen die runds -en varkensvlees slachten, versnijden, ontbenen en behandelen. Deze transparantie moet worden gegarandeerd door een onafhankelijke certificatieprocedure. De Global Red Meat Standard omvat de hele productieketen en is daardoor van toepassing op transport, stalling, verdoving, slacht, ontbening, versnijding en behandeling van runds -en varkensvlees.

KIES VOOR KWALITEIT Kies voor Meat the World

  • Twee afhaalpunten

  • Snelheid en Service

  • Kwaliteitsproducten

  • Divers Aanbod

Meat the world Lochristi

Vrijdag: 15:00 - 18:00

Meat the world Anderlecht

Vrijdag: 7:00 - 14:00
Zaterdag: 7:00 - 14:00
Zondag: 7:00 - 14:00

Vandaag besteld, morgen op te halen