3 Feesthapjes MET LA CONFIANCE BISCUITS
Bereiding
HAPJE MET FOIE (FAUX) GRAS, MANGO EN PISTACHEhet dresseren
start met het broodje en bouw zo naar boven met de foie of faux gras
daarop de pistachenoten en de mango
afwerken met één noot en de crumble van speculoos
HAPJE MET ZWARTE PENS EN APPELMOES
voor het dresseren
je start met de appelmoes
hierop komt de zwarte pens
de peperbolletjes maak je fijn tussen je vingers
leg hierop de fijn gesneden appel
en werk af met crumble van la Confiance met tarwe
HAPJE MET WILDPATE
voor het dresseren
maak het koekje fijn in een vijzel
schik op bordje
leg hierop het stukje wildpaté
werk af met de uienconfit, goudpoeder, groen blaadje, ..
La Confiance heeft een uitzonderlijke smaak. Het authentieke familierecept werd terug tot leven gewekt met enkel de beste, biologische ingrediënten. En dat zijn échte boter, verschillende zorgvuldig geselecteerde kruiden…
Recept ontwikkeld door foodblogster mijn puur leven : www.mijnpuurleven.com
haar motto is : Met een minima aan ingrediënten, zoveel lekkers en puur op tafel toveren! En wat je zelf maakt, maak je beter…
Laten jullie weten of het jullie gesmaakt heeft via onze Facebookpagina? Eventueel met een foto?
Wij zijn alvast nieuwsgierig!