3 Feesthapjes MET LA CONFIANCE BISCUITS

  • 3 Feesthapjes MET LA CONFIANCE BISCUITS

Bereiding

HAPJE MET FOIE (FAUX) GRAS, MANGO EN PISTACHE
het dresseren

start met het broodje en bouw zo naar boven met de foie of faux gras
daarop de pistachenoten en de mango
afwerken met één noot en de crumble van speculoos

HAPJE MET ZWARTE PENS EN APPELMOES
voor het dresseren
je start met de appelmoes
hierop komt de zwarte pens
de peperbolletjes maak je fijn tussen je vingers
leg hierop de fijn gesneden appel
en werk af met crumble van la Confiance met tarwe

HAPJE MET WILDPATE
voor het dresseren
maak het koekje fijn in een vijzel
schik op bordje
leg hierop het stukje wildpaté
werk af met de uienconfit, goudpoeder, groen blaadje, ..

La Confiance heeft een uitzonderlijke smaak. Het authentieke familierecept werd terug tot leven gewekt met enkel de beste, biologische ingrediënten. En dat zijn échte boter, verschillende zorgvuldig geselecteerde kruiden…

Recept ontwikkeld door foodblogster mijn puur leven : www.mijnpuurleven.com
haar motto is : Met een minima aan ingrediënten, zoveel lekkers en puur op tafel toveren! En wat je zelf maakt, maak je beter…

Laten jullie weten of het jullie gesmaakt heeft via onze Facebookpagina? Eventueel met een foto?

Wij zijn alvast nieuwsgierig!

Ingrediënten

20min
  • telkens voor 1 persoon
  • 2 eetlepels appelmoes, vers gemaakt, met stukjes erin of als je geen tijdhebt, mag het eentje uit het potje zijn
  • 1 stukje gebakken zwarte pens
  • 5 roze peperbolletjes
  • appel in zeer fijne reepjes gesneden
  • een stukje la Confiance speculoos, crumble – je kan speculaasje gewoon tussen je vingers fijn knijpen
  • ---
  • 1 speculoosje met hazelnoten
  • stukje wildpaté (nu met de feestdagen kan je mooie ronde vormpjes vinden
  • uienconfit (naar smaak)
  • goudpoeder om af te werken (optioneel)
  • -----
  • rozijnenbrood geroosterd in vormpje uitgestoken
  • stukje foie of faux gras
  • mango fijn gesneden brunoise
  • 3 pistachenoten (mag gezouten zijn) fijn gesneden, nog eentje voor garnering
  • wat crumble van speculoos natuur

KIES VOOR KWALITEIT Kies voor Meat the World

  • Twee afhaalpunten

  • Snelheid en Service

  • Kwaliteitsproducten

  • Divers Aanbod

Meat the world Lochristi

Vrijdag: 15:00 - 18:00

Meat the world Anderlecht

Vrijdag: 7:00 - 14:00
Zaterdag: 7:00 - 14:00
Zondag: 7:00 - 14:00

Vandaag besteld, morgen op te halen