Black angus beef burger met Spaanse saus
Bereiding
Iedere hamburger heeft zijn eigen smaak en structuur. De Angus burgers zijn wat steviger rundvlees met zeer mooie en verfijnde smaken.De lekkerste burgers maakt u gewoon zelf. Hier ontdekt u een recept geserveerd met een bijpassende saus om duimen en vingers bij af te likken. Het vraagt iets meer werk, maar blijkt de moeite!
Grill de burger en beleg een pisolet ermee samen met groenten naar keuze.
Voor de Spaanse saus :
Maak een bruine roux.
Breng samen aan de kook met de runderbouillon en de rode wijn.Maak de mirepoix van de groenten zonder de tomaten.Sauteer even..voeg tijm en laurier bij en blus af met witte wijn.2uur zachtjes koken.Regelmatig het vet afscheppen.Passeer de saus en weer 2uur koken.terug passeren en nacht afkoelen.
Volgende dag tomatenpuree bij terug 2uur koken en terug passeren (passeviet).
Wij doen er voor het opdienen gebakken gerookt spek (heel fijn gesneden) bij , champignons en rode ui.
Recept toegestuurd door een trouwe klant
Laten jullie weten of het jullie gesmaakt heeft via onze Facebookpagina? Eventueel met een foto?
Wij zijn alvast nieuwsgierig!