Boterham met rucola, kip en Brugse Blomme

  • Boterham met rucola, kip en Brugse Blomme

Bereiding

Een ware delicatesse om op elk moment van te genieten

1. Snijd de rucola fijn. Pers de look. Roer samen met het citroensap door de mayonaise. Kruid bij met zwarte peper.
2. Toast het brood. Snijd de Brugge Blomme in repen.
3. Besmeer 1 snede brood met de rucolamayonaise. Beleg met kippenreepjes en Brugge Blomme.
4. Werk af met extra rucola en dek af met de tweede snede brood.

Laten jullie weten of het jullie gesmaakt heeft via onze Facebookpagina? Eventueel met een foto?

Wij zijn alvast nieuwsgierig!

Ingrediënten

15 min
  • • 10-tal takjes rucola + extra voor de afwerking
  • • ½ teentje look 1 tl citroensap
  • • 1 tl mayonaise
  • • zwarte peper
  • • 2 sneden wit toastbrood
  • • 35 g Brugge Blomme
  • • 50 g Italiaanse kippenreepjes

KIES VOOR KWALITEIT Kies voor Meat the World

  • Twee afhaalpunten

  • Snelheid en Service

  • Kwaliteitsproducten

  • Divers Aanbod

Meat the world Lochristi

Vrijdag: 15:00 - 18:00

Meat the world Anderlecht

Vrijdag: 7:00 - 14:00
Zaterdag: 7:00 - 14:00
Zondag: 7:00 - 14:00

Vandaag besteld, morgen op te halen