Moinkballs

  • Moinkballs

Bereiding

Maak de barbecue of smoker klaar om indirect te roken/grillen op lage temperatuur
107 - 125°C. Meng alle ingrediënten voor de balletjes en draai dan balletjes ter grootte van een golfbal.
Bestrooi de balletjes met je gekozen barbecue rub. Wikkel een half plakje spek rond elk balletje en prik deze vast met een tandenstoker. Gooi nu rookhout op de kolen en leg de balletjes indirect op de BBQ of op de smoker. Na een uurtje smeer je de MOINK balls in met Barbecue saus. Laat nu de MOINK balls nog een half uurtje verder garen zodat de saus kan karameliseren.

Laten jullie weten of het jullie gesmaakt heeft via onze Facebookpagina? Eventueel met een foto?

Wij zijn alvast nieuwsgierig!

Ingrediënten

60min
  • 750 gr rundergehakt
  • 40 gr geraspte parmezaanse
  • kaas
  • 1 ei, losgeklopt
  • 60 gr gekruid paneermeel
  • 2 eetlepels fijngehakt
  • knoflook
  • 1 theelepel zeezout
  • 1 theelepel versgemalen
  • zwarte peper
  • 118 ml melk
  • 1 theelepel gedroogde
  • oregano
  • 1 theelepel gedroogde
  • peterselie
  • 300 gr ontbijtspek in plakjes
  • je favoriete BBQ rub
  • je favoriete BBQ saus

KIES VOOR KWALITEIT Kies voor Meat the World

  • Twee afhaalpunten

  • Snelheid en Service

  • Kwaliteitsproducten

  • Divers Aanbod

Meat the world Lochristi

Vrijdag: 15:00 - 18:00

Meat the world Anderlecht

Vrijdag: 7:00 - 14:00
Zaterdag: 7:00 - 14:00
Zondag: 7:00 - 14:00

Vandaag besteld, morgen op te halen