Spaghetti Bolognaise

  • Spaghetti Bolognaise

Bereiding

- Snij de groentjes in kleine blokjes.
- Zet een grote kookpot op een stevig vuur. Verhit er een scheutje olijfolie in.
- Zet het vuur lager en stoof er de stukjes ui in. Roer regelmatig en laat ze niet bakken!
- Voeg de andere groenen toe en laat 10min stoven op een zacht vuur.
- Bak intussen het gehakt en kruid naar eigen smaak met peper en zout.
- Spoel de verse kruiden en bind ze samen met een eindje keukentouw.
- Voeg het bouquet garni toe aan de stoofpot.
- Schep het gehakt met een spatel bij de gestoofde groenten,
- Voeg daarna de tomatenblokjes en de puree bij.
- Roer de saus, zet het deksel op de pot en zet de saus op een matig vuurtje.
- TIP: je kan op het einde nog wat tomatenketchup toevoegen naar eigen smaak
- Kook de pasta in voldoende gezouten water al dente en giet daarna af.
- TIP: serveer met een potje fijn gemalen kaas.

Laten jullie weten of het jullie gesmaakt heeft via onze Facebookpagina? Eventueel met een foto?

Wij zijn alvast nieuwsgierig!

Ingrediënten

1u30
  • 1 ajuin
  • 4 grote wortels
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 500gr champignons
  • 3 teentjes look
  • 1kg varkens/rundsgehakt
  • 3 blikken tomatenblokjes
  • 1 blikje tomatenpuree (indien nodig 2)
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Tijm, rozemarijn, laurier, oregano
  • 500gr spaghetti

KIES VOOR KWALITEIT Kies voor Meat the World

  • Twee afhaalpunten

  • Snelheid en Service

  • Kwaliteitsproducten

  • Divers Aanbod

Meat the world Lochristi

Vrijdag: 15:00 - 18:00

Meat the world Anderlecht

Vrijdag: 7:00 - 14:00
Zaterdag: 7:00 - 14:00
Zondag: 7:00 - 14:00

Vandaag besteld, morgen op te halen