Tips om low budget te koken, zonder in te boeten op de kwaliteit

  • Tips om low budget te koken, zonder in te boeten op de kwaliteit

Bereiding

Lekker gezond en goedkoop koken met een budget van max 10€ voor 4 personen ? Het kan !

Budgetkoken onder 5 euro ? Het kan!

Budgetkoken onder 2.5 euro ? Het kan!

Check onze budgetvriendelijke recepten en proef zeker al deze gerechten die lief zijn voor je portemonnee dankzij de verschillende colli's en promoties vanaf 5kg.

Op deze website vind je enkele recepten (maximum 10 euro voor 4 personen) die dankzij door het vlees bij Meat the world aan te kopen, verrassend goedkoop zijn.

Laat vooral je fantasie de vrije loop en voeg je eigen final touch toe aan de recepten.

Goedkoop eten wordt nu echt wel een plezier !

PRAKTISCHE TIPS OM GEZOND TE KOKEN MET EEN KLEIN BUDGET

* Plan je weekmenu. Maak op basis van het menu een boodschappenlijstje en hou je daar strikt aan. Zo krijgt niets de kans om te bederven en moet je geen voeding wegsmijten. Check al onze promoties en laat je inspireren door onze samengesteld colli's voor elk wat wils. Na aankoop is al het verse vlees zeker nog 1 maand houdbaar in de diepvries met vershoudgarantie.

* Promoties zijn fantastisch! Iedereen houdt ervan. Hoe sterk het aanbod ook is, koop enkel wat je meteen zal gebruiken, of vries je aankopen in. Iets kopen dat je niet gebruikt is weggesmeten geld en dus ook duur. Met een beetje creativiteit maak je maximaal gebruik van onze promoties.

*Diepvriesgroenten zijn een prima keuze, maar kies steeds een verpakking zonder toevoeging van zout, suiker en vet. Die zijn zelfs een uitstekend alternatief voor verse producten en soms ook goedkoper. Bovendien kan je de hoeveelheden perfect afmeten. Verspilling is daardoor zo goed als uitgesloten.

* Een klassieke tip, maar wel een hele goede: ga niet winkelen als je honger hebt, anders koop je gegarandeerd dingen die je niet nodig hebt.

* Maak eens een recept klaar van onze site en post het op je instagram of jouw of onze facebookpagina met link #meattheworld.be. Toon het ons en je wordt zoiezo beloond met een aankoopbon voor gebruik op deze webshop.

Hak in je budget, niet in je smaakverwachtingen

*************
Meat the world hecht veel belang aan de herkomst van het vlees, dat grotendeels Belgisch is. Het wordt zorgvuldig uitgekozen bij de boeren in de streek. En de prijs… Die is verrassend laag! Je zal zelfs minder betalen dan in de gemiddelde supermarkt. De kwaliteit is superieur. Dat proef je meteen bij de eerste beet van een mals stukje kip, een aromatisch reepje steak of een botermalse kotelet.

Laten jullie weten of het jullie gesmaakt heeft via onze Facebookpagina? Eventueel met een foto?

Wij zijn alvast nieuwsgierig!

KIES VOOR KWALITEIT Kies voor Meat the World

Meat the world Lochristi

Vrijdag: 15:00 - 18:00

Meat the world Anderlecht

Vrijdag: 7:00 - 14:00
Zaterdag: 7:00 - 14:00
Zondag: 7:00 - 14:00

Vandaag besteld, morgen op te halen