Varkensstoofvlees met peperkoek (BUDGETRECEPT!)

  • Varkensstoofvlees met peperkoek (BUDGETRECEPT!)

Bereiding

Per kilo vlees 4 grof gesneden uien, 1 zure appel, 1 wortel, een sneetje peperkoek die dik ingesmeerd is met scherpe mosterd, één tl bruine suiker, een scheutje azijn, laurier, peper en zout. Vlees aanbakken in boter en licht bestrooien met bloem, uien glazig stoven, karameliseren met bruine suiker en blussen met azijn, pan deglaceren met water en bouillon (zorgen dat het vlees juist onder staat). De peperkoek bovenop leggen . Laurier en tijm toevoegen en laten sudderen.

Varkensstooflees kan vervangen worden door varkenswangetjes of rundsvlees.

Laten jullie weten of het jullie gesmaakt heeft via onze Facebookpagina? Eventueel met een foto?

Wij zijn alvast nieuwsgierig!

Ingrediënten

2u
  • 1 kg vlees
  • 4 grof gesneden uien
  • 1 zure appel
  • 1 wortel
  • 1 sneetje peperkoek die dik ingesmeerd is met scherpe mosterd
  • 1 tl bruine suiker
  • een scheutje azijn, laurier, peper en zout.
  • boter
  • bloem
  • vleesbouillon

KIES VOOR KWALITEIT Kies voor Meat the World

  • Twee afhaalpunten

  • Snelheid en Service

  • Kwaliteitsproducten

  • Divers Aanbod

Meat the world Lochristi

Vrijdag: 15:00 - 18:00

Meat the world Anderlecht

Vrijdag: 7:00 - 14:00
Zaterdag: 7:00 - 14:00
Zondag: 7:00 - 14:00

Vandaag besteld, morgen op te halen